Nieuwe aluminium jaloezie collectie Zonnelux

Aluminium jaloezie collectie Zonnelux vernieuwd

Onlangs lanceerde Zonnelux een nieuwe, volledig herziene, aluminium jaloezie collectie. Moderne kleuren, dessins en structuren maken deze collectie een lust voor het oog.

Wat is er nieuw?

De grootste toevoeging is dat de aluminium jaloezieën nu niet alleen met de bekende koordbediening worden geleverd, maar dat het ook mogelijk is de jaloezieën te bestellen met de kindveilige LiteRise® bediening. Bij LiteRise® bediening wordt de jaloezie met een handgreep bediend, waardoor er geen losse koorden meer aan de zijkant hangen. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor jaloezieën met elektrische bediening. De elektrische bediening bestaat uit een accu die achter het product wordt weggewerkt en naar keuze een afstandsbediening of een muurknop. Deze nieuwe bedieningsvormen zijn niet alleen veiliger voor kleine kinderen, maar ogen ook strakker omdat er geen bedieningskoordjes meer langs het product bungelen.

Een andere noviteit in de aluminium jaloezieën collectie van Zonnelux is Megaview®. Megaview® jaloezieën geven een beter zicht. Doordat de horizontale lamellen op een andere manier openen dan bij een standaard jaloezie, ontstaat er meer ruimte tussen de lamellen. Hierdoor hebt u dubbel zoveel zicht  door de jaloezie heen. Magaview® jaloezieën sluiten wel op dezelfde wijze als de standaard jaloezieën.

De nieuwe collectie is leverbaar in vele kleuren en structuren en in verschillende lamelbreedtes (16, 25, 35, 50 of 70 mm). Ook is het mogelijk te kiezen voor jaloezieën met ladderband (in 16, 25 of 38 mm breed). Keuze genoeg, er zit altijd wel iets voor u bij!

Deze nieuwe collectie aluminium jaloezieën is ook leverbaar voor het perfectfitsysteem. Bij dit systeem is het mogelijk om jaloezieën op uw kunststof kozijn te plaatsen, zonder dat er in het kozijn geboord hoeft te worden.

Gratis advies of vrijblijvend offerte

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe jaloezie collectie van Zonnelux? Loop dan gerust eens binnen bij Zo’n Raamdecoratie & Zonwering of maak een afspraak voor bezoek aan huis. Wij kunnen u de stalencollectie laten zien, geven u graag vrijblijvend advies of maken, op uw verzoek, een vrijblijvende prijsopgaaf.

Aluminium jaloezie
Aluminium jaloezieën Zonnelux

————————————————————————————————————————-