20181022_125734

Pergola zonwering

Met pergola zonwering creëert u een heerlijk zon beschermd terras

De pergola zonwering van aluminium is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. Vanaf een bepaald oppervlakte hebben knikarm schermen hun grens bereikt. Met speciale pergola zonwering creëert u een uitstekende solide zonwering, die flexibeliteit en stevigheid combineert met een functionele oplossing voor de gewenste schaduw.

Pergola zonwering is zeer praktisch

Pergola zonwering of serre zonwering kunnen grote vlakken moeiteloos overschaduwen en bieden ook bescherming bij lichte regen door het waterafstotende doek. Onder alle zonneschermen  is de pergola zonwering dus het meest geschikt voor grote oppervlakken op uw terras of veranda. De constructie wordt ondersteund door staanders en naar voren gebracht door middel van de voorlijst die in gesloten toestand volledig in een cassette verdwijnt. Bij het naar voren schuiven gaat het zonwering doek over geleiders via een ingebouwd gasveersysteem. Hierdoor staat het doek onder permanente spanning.

Pergola zonwering in diverse uitvoeringen

Een zonneluifel zoals de pergola is er in verschillende uitvoeringen. In feite is het een open dak constructie die grote oppervlakken kan overschaduwen. Het doek is gemaakt van duurzaam acryl geweven materiaal. Daarbij zijn deze doeken vochtbestendig, vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Deze schaduwdoeken zijn dan ook uitermate geschikt voor een dakterras, veranda, serre, of pergola. Indien de pergola zonwering in een hellingshoek van 15 graden of meer wordt gemonteerd, loopt het water bij regen probleemloos van het doek af. Voor meer zonweringproducten kunt u ook kijken bij uitvalscherm,  windscherm  of screens.

De voordelen van pergola zonwering

  • Uiterst solide aluminium kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik en eenvoudig te bedienen
  • Speciaal voor grote oppervlakken
  • Hoge kwaliteit van het zonwering doek
  • In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
  • Een sfeervolle veranda of terras

Een offerte voor pergola zonwering aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor pergola zonwering bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

Offerte