perfect fit systeem in apeldoorn

Perfect Fit voor kunststof kozijnen

Perfect Fit: Een ideaal gordijn voor kunststof kozijnen en past altijd

Het Perfect Fit systeem is dé oplossing voor uw kunststof en aluminium kozijnen en deuren waarin u niet wilt boren of schroeven. Perfect Fit is een 4 kaderig frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd met 4 clips die niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Op deze manier kan dit systeem op nagenoeg alle kunststof en aluminium kozijnen toegepast worden.

Perfect Fit systeem op maat

Met het Perfect Fit systeem op maat heeft u een perfecte mogelijkheid om dit te combineren met bijvoorbeeld:

In onze showroom kunnen wij u uitleggen welke combinaties voor uw raam of ramen het beste zullen passen. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering is er ook om u te adviseren bij alle mogelijkheden van de diverse soorten gordijnen in ons assortiment. Zowel voor een enkel raam als bij meerdere ramen.

Perfect Fit modellen

Het Perfect Fit systeem is in verschillende modellen leverbaar. Bijvoorbeeld met een handgreepbediening, koordbediening of met een top-down bottom-up systeem. Zoekt u naar een snelle en simpele oplossing, dan heeft u voor het Perfect Fit systeem slechts 5 minuten montage nodig om het aan te brengen. Een boormachine komt er niet aan te pas. Het Perfect Fit systeem kan ook op houten kozijnen toegepast worden, waarbij de clips wel in het hout worden geschroefd.

De voordelen van het Perfect Fit systeem

  • De ideale oplossing voor kunststof en aluminium kozijnen en deuren
  • Perfect voor naar binnen draaiende ramen, zoals draai- en kiepramen
  • In diverse stoffen, kleuren en maten verkrijgbaar
  • Geen schroefgaten boren in uw kozijn of deur
  • Is zeer makkelijk te monteren en te demonteren
  • Ideale zonwering en doorkijk afdichting

Interesse in het Perfect Fit systeem?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor een Perfect Fit systeem bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Heeft u nog vragen of wilt u graag zelf de kleuren en stoffen komen zien, heten wij u van harte welkom in onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button