DSC00273

Garagerolluiken

Garagerolluiken Apeldoorn

Garagerolluiken zijn ideaal als u geen ruimte heeft voor een sectionaal- of kantelpoort. Een oprolbare garagesluiting is dan perfect als garagedeur, zeker om grote openingen hermetisch af te sluiten. Daarbij zijn garagerolluiken isolerend, inbraakwerend en zonwerend. Een garagerolluik kan zowel aan de binnen- als buitenzijde van een opening gemonteerd worden.

Garagerolluik kopen

Als uw bedrijfsruimte of woning geen ruimte biedt voor een grote garagepoort, dan kunt u het beste een garagerolluik kopen. Het grote voordeel hierbij is dat u helemaal door kunt rijden tot de garagepoort en deze zowel handmatig als automatisch kunt laten openen. Omdat garagerolluiken helemaal oprollen in de rolluikkast, zijn er geen draagrails nodig en blijft het plafond in de garage vrij. Ook ideaal voor aparte werkruimtes, extra aanbouwruimte of werkatelier.

Garagerolluiken voor meerdere doeleinden

Garagerolluiken zijn in de basis gelijk aan een gewoon rolluik , alleen zijn de afmetingen groter. De lamellen van een garagerolluik bestaan veelal uit vol geschuimde aluminium profielen en bieden daarbij een rol als inbraakpreventie, zonwering en isolatie. Juist in de winter als het vriest, kan een garage behoorlijk koud worden. Een garagerolluik biedt dan bescherming, terwijl in de zomer fel zonlicht juist goed tegengehouden kan worden. De optionele elektrische bediening maakt het openen en sluiten van een garagerolluik simpel in gebruik.

De unieke voordelen van garagerol-luiken

  • Ideaal als inbraakpreventie
  • Goede isolatie
  • Bespaart ruimte en houdt het plafond vrij
  • Speciaal voor grote openingen
  • Extra beveiliging en automatische stopfunctie

Garagerolluiken en bediening

Een garagerolluik wordt bediend met een motor. Met een druk op de knop gaat uw garagedeur automatisch open of dicht. Dit kan zowel van binnenuit als van buitenaf met een afstandsbediening. Net wat u zelf wenst en het prettigst vindt. Daarbij kunt u onze garagerolluiken in diverse kleuren bestellen, zodat u dit kunt aanpassen aan de kleur en stijl van uw bedrijfspand of woning. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn kan u complete garagerolluiken leveren met motor, noodstangbediening, afstandsbediening en anti diefstal beveiliging.

Een offerte voor garagerolluiken aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor garagerolluiken bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button