lamellen in apeldoorn

Lamellen

Kies voor verticale lamellen in alle soorten, maten en kleuren

Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft een mooie collectie verticale lamellen in diverse stoffen en kleuren. Lamelgordijnen zijn zeer decoratief en functioneel. Daarbij zijn ze ideaal voor elke ruimte, zowel binnen woningen als binnen kantorencomplexen en bedrijven.

Verticale lamellen in diverse hoogtes en breedtes

In de loop der jaren zijn verticale lamellen nog steeds erg in trek en worden veel gebruikt voor zonwering.  Door de hoge functionaliteit zijn verticale lamellen op maat zeer praktisch en makkelijk in gebruik. Ze zijn geschikt voor een enkel raam, maar ook voor grote raampartijen, erkers en schuifpuien. U bepaalt zelf de mate van lichtinval en inkijk. In gesloten stand heeft u alle privacy. Verticale lamelgordijnen zijn in diverse hoogtes en breedtes beschikbaar.

Stoffen lamellen met ruime keuze

In onze collectie stoffen lamelgordijnen is de keuze het grootst. Wij kunnen u hierbij een ruim assortiment natuurlijke stoffen aanbieden in exclusieve, speciaal ontworpen designs. De stoffen lamelgordijnen kunnen tot een breedte van 6 meter en een hoogte van 3 meter geleverd worden. Tevens verkoopt Zo’n Raamdecoratie & Zonwering lamelstoffen die zijn behandeld met een warmte reflecterende, vocht- en vuil werende of antibacteriële coating.

Aluminium lamellen en PVC lamellen

Aluminium lamellen zijn beschikbaar in een mooie reeks kleuren, texturen en afwerking. Aluminium lamelgordijnen zijn zeer geschikt voor een vochtige omgeving, zoals een badkamer, keuken en bijkeuken. Daarnaast worden aluminium en pvc lamelgordijnen veel gebruikt voor verduistering in woningen of kantoren. Bovendien zijn ze erg duurzaam en gemakkelijk in onderhoud.

PVC lamelgordijnen zijn leverbaar in prachtige eigentijdse kleuren en dessins. Desgewenst met een reeks perforatiepatronen die de lichtfiltering nog mooier en geraffineerder maakt.

Voordelen van verticale lamellen

  • Makkelijk instellen van het daglicht of de verduistering
  • Toepasbaar op verschillende soorten en vormen ramen
  • Hoge duurzaamheid en lange levensduur
  • Uitermate geschikt voor grote raampartijen
  • Heel gemakkelijk en praktisch in onderhoud
  • Tijdloos en unieke functionaliteit

Lamellen zijn ook te combineren met gordijnen  of in betweens  . Voor kleine of grote ramen kunt u ook kijken bij onze jaloezieën.

Lamellen op maat kopen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte op maat bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Anders nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button