RG_53010_01

Rolgordijnen

Rolgordijnen in Apeldoorn kopen

“Verduisterende rolgordijnen of ander rolgordijn op maat nodig?”

Rolgordijnen zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen en zijn erg populair. Ze zijn ook erg makkelijk in gebruik en u kunt ze vrijwel in alle kleuren en dessins krijgen. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft dan ook een ruim assortiment rolgordijnen voor grote, kleine, brede en smalle ramen.

Verduisterend rolgordijn en gordijn combinaties

Een verduisterend rolgordijn leent zich uitstekend om te combineren met (over) gordijnen, bijvoorbeeld met onze collectie gordijnen  in diverse stoffen, dessins en kleuren. In combinatie met de juiste stofkwaliteit kunnen ze in elke ruimte worden toegepast. In het Perfect Fit systeem  kunnen rolgordijnen zelfs zonder boren en schroeven op kunststof kozijnen worden gemonteerd. Naast een collectie met transparante, kleurrijke of bedrukte stoffen voor ieder interieur, leveren wij ook verduisterende en zonwerende stoffen. Een greep uit onze collectie:

  • Rolgordijn op maat
  • Zonwerende stoffen
  • Licht doorlatende rolgordijnstoffen
  • Elektrische bediening mogelijk
  • Duorolgordijnen

Duorolgordijnen in verschillende stoffen

Duorolgordijnen (ook wel Facetlight of roljaloezieën genoemd) zijn een eigentijdse variant op het traditionele rolgordijn met de lichtregeling van jaloezieën. Duorolgordijnen bestaan uit twee langs elkaar bewegende lagen stof, waarin horizontale transparante en niet-transparante banen zijn aangebracht. U kunt zelf de gewenste lichtinval bepalen door de stoflagen gedeeltelijk of volledig met elkaar te laten overlappen. U kunt dus kiezen uit een volledige lichtinval of juist een gesloten stand.

De voordelen van een duorolgordijn

  • Verrassend veel privacy en sfeer
  • Lichtinval afstemmen op uw wensen
  • Een ideale balans tussen decoratie en functionaliteit
  • Toepasbaar in elk interieur

Rolgordijnen in verschillende uitvoeringen

De (duo)rolgordijnen van Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De standaard uitvoering met normale montage steunen en/of trekkoord, maar ook rolgordijnen op maat voor speciale ramen of een XXL rolgordijn voor zeer grote ramen. Leg uw wens dus gewoon aan ons voor in onze showroom. Dan kunnen wij desgewenst bij u thuis of bij uw bedrijf of kantoor de juiste maten opmeten, om zeker te weten dat het rolgordijn goed in het raam zal passen.

Rolgordijn accessoires

Bij onze rolgordijnen zijn diverse rolgordijn accessoires verkrijgbaar. Denk aan een mooie schulprand, een houten, aluminium of beklede onderlijst, exclusieve koordgewichten of een rolgordijn met zeilringen of een roede. Een rolgordijn wordt standaard geleverd met een kunststof kettingbediening. Afhankelijk van uw wensen kan dit echter ook een metalen ketting, compleet RVS bedieningssysteem of veermechanisme zijn. Vraag ons gewoon naar alle mogelijkheden!

Rolgordijnen kopen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor (duo)rolgordijnen bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Tevens bent u van harte welkom in onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button