Foto rolluiken achtergevel Ral 9001

Rolluiken

Rolluiken kopen als zonwering en inbraakwering

Een rolluik biedt meerdere functionaliteiten, waarvan inbraakbeveiliging en zonwering  de belangrijkste zijn. Rolluiken kunnen uw woning of bedrijfspand beschermen tegen ongewenste indringers en vandalisme. Daarnaast regelt u met een rolluik de hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte en frisse lucht. De rolluiken van Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn voldoen aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen en hebben, bij normaal gebruik, een lange levensduur.

Rolluik kopen in Apeldoorn

Onze rolluiken bieden niet alleen een goede zonwering en inbraakpreventie, maar bieden ook een pluspunt voor de isolatiewaarde. Met een rolluik kan de opgebouwde temperatuur in een ruimte beter blijven hangen, net zoals dubbel glas dat doet. Rolluiken kopen is dus een goede optie om de warmte in de winter vast te houden en in de zomer juist te weren, omdat een rolluik in de zomer juist de zonnewarmte buiten houdt. Daarbij houdt een rolluik het lawaai van buiten tegen. Dit is fijn als u in een drukke straat woont en ’s nachts rustig wilt slapen. Een rolluik kopen biedt dan de beste oplossing!

Rolluiken plaatsen aan de buitenzijde

Rolluiken plaatsen wordt aan de buitenzijde van de gevel gedaan. Dit zijn de zogenaamde opbouwrolluiken, waarbij de aluminium omkasting altijd op maat wordt gemaakt. Het opbouwrolluik wordt in diverse hoogtes en diktes geleverd. Daarbij kunt u een kleur kiezen die bij de stijl van uw bedrijfspand of woning past. U kunt een rolluik in zijn geheel, maar ook gedeeltelijk op- of afrollen, zodat u daarmee gedeeltelijke of gehele verduistering kunt bewerkstelligen. Onze rolluiken zijn ook goed te combineren met andere vormen van zonwering binnen

De voordelen van een rolluik kopen

  • Bieden goede isolatiewering
  • Geluidsisolerend tegen straatlawaai
  • Bewezen effectief als inbraakpreventie
  • Energiebesparend
  • Gedeeltelijke of gehele verduistering in te stellen
  • Ideaal voor enkelvoudige ramen zonder dubbel glas

Bediening van een rolluik

Een rolluik kunt u bedienen met een handmatige bediening door middel van een band, maar u kunt ook kiezen voor een elektrisch besturingssysteem voor optimaal gebruiksgemak. Daarbij heeft u keuze uit een afzonderlijk elektrisch bedieningssysteem met wandschakelaar of afstandsbediening of een volledig geautomatiseerd centraal besturingssysteem. Ook kunt u nog een tijdschakelklok instellen, zodat de rolluiken op een door u gewenst tijdstip automatisch openen of sluiten.

U kunt bij ons ook speciale garagerolluiken  bestellen.

Een offerte voor een rolluik aanvragen?

U kunt via de onderstaande knop een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Als u dat wilt, kunnen wij contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u ook graag uit in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

Offerte aanvraag