Hordeuren

Logo premium dealer Unilux

Met een grote keuze aan hordeuren vindt u bij ons altijd de juiste

Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft een ruim assortiment hordeuren in alle soorten en maten. Een hordeur is de beste oplossing om vervelende insecten en ongedierte buiten te houden. Afhankelijk van het formaat van uw deur of schuifpui, kunt u kiezen uit standaard hordeuren of een hordeur op maat. De hordeuren, met een hoog afwerkingsniveau, zijn snel te monteren en u heeft er jarenlang plezier van.

Rol hordeuren

Een rol hordeuren is gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Bij deze flexibele hordeur zit het gaas netjes in de compacte cassette opgeborgen. Met een cassettemaat van 38 mm valt de rolhordeur ook nauwelijks op in uw huis. De rol hordeuren zijn geschikt voor zowel houten, aluminium als kunststof kozijnen. Rolhordeuren worden standaard met een magneetsluiting geleverd.

Plissé hordeur

Een plissé hordeur, ook wel plisséfit of geplisseerde hordeur genoemd,  kunt u makkelijk zelf plaatsen en past in vrijwel ieder kozijn. De combinatie van het gevouwen gaas, sterke stabilisatiekoorden en het aluminium frame maken de plissé hordeur een stevige hordeur die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Door de Japanse vouwwijze van het gaas, biedt de plissé hordeur een stijlvolle oplossing om insecten en ongedierte buiten te houden. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Ook voor kinderen is deze hordeur eenvoudig te bedienen.

De plissé hordeur is er ook in een XL formaat, waardoor deze zeer geschikt is voor grotere oppervlakken, zoals schuifpuien en veranda openingen. De plissé hordeur is koppelbaar tot wel 520 cm breed. Tevens is de plissé hordeur leverbaar als dubbele hordeur, zeer geschikt voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren.

Vaste hordeur

Kiest u liever voor een vaste hordeur, dan kunt u deze ook bij ons bestellen. Een vaste hordeur, ook wel een scharnierende hordeur genoemd, is solide, betrouwbaar en duurzaam. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen, zijn deze hordeuren zeer stevig en van hoge kwaliteit. Doordat de vaste hordeur volkomen haaks staat, zijn de bekende klemproblemen en over de grond slepen verleden tijd. De vaste hordeuren zijn er verschillende modellen, met of zonder schopplaat of duwplaat. Een vaste hordeur wordt ook wel als salondeur of pendeldeur gebruikt. Onze hordeuren zijn ook goed te combineren met andere vormen van zonwering binnen  of zonwering buiten .

De voordelen van hordeuren

  • Houdt insecten, vliegen en ongedierte buiten de deur
  • Makkelijk te monteren en te demonteren
  • In diverse hoogtes en breedtes verkrijgbaar
  • Kleurstelling kan aan het deurkozijn aangepast worden
  • Goed te combineren met buiten- en binnenzonwering
  • In diverse prijsklassen en kwaliteiten te bestellen

Offerte voor een hordeur aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor een hordeur bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

Offerte aanvraag

Hordeur Unilix Plisséfit dubbel