Uitvalschermen_Apeldoorn

Uitvalschermen

Een uitvalscherm nodig voor uw woning, bedrijf of kantoor?

Uitvalschermen zijn erg geschikt als zonwering voor ramen waar geen vrije doorloop nodig is. Een uitvalscherm is eenvoudig, maar zeer effectief en eenvoudig aan te brengen. Uitvalschermen met windvaste armen bieden uitstekende zonwering voor hoge ramen, waarbij de windbelasting hoog is. Door de eenvoudige constructie wordt een uitvalscherm met behulp van 2 vaste armen uitgeklapt.

Uitvalschermen voor zonwering

Veel woningen, bedrijven en kantoorcomplexen kiezen voor uitvalschermen, aangezien deze de temperatuur in de woning of het kantoor aangenaam koel houden en felle zon de ruimte niet binnen kan dringen. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft verschillende uitvalschermen in diverse kwaliteiten en prijsklassen. Van relatief goedkoop tot de luxere uitvoeringen. Wilt u wel een vrije doorloop behouden, dan kunt u kijken naar onze screens  of andere geschikte zonneschermen.

Een uitvalscherm voor optimaal comfort

Ook in ons land kunnen de temperaturen in de zomer behoorlijk oplopen. In vertrekken waar gewerkt, gewoond of geslapen wordt, is het minder aangenaam met deze warmte. Omdat de temperatuur dan comfortabel te houden, zijn uitvalschermen uitermate geschikt om uw woning, kantoor of bedrijf aangenaam koel te houden. Een uitvalscherm is altijd op maat te maken en is tot een breedte van meer dan 4 meter verkrijgbaar.

De verschillen tussen diverse uitvalschermen

Bij uitvalschermen heeft u een zeer ruime keuze in de soorten armen die de uitvalschermen kenmerken. Er zit verschil tussen glijarmen, vaste armen, balkonarmen of windvaste armen. Hoe hoger de ramen waarvoor een uitvalscherm nodig is, hoe meer windvast het scherm moet zijn. Een uitvalscherm voor een balkon of restaurant aan zee, vangt dan ook meer wind dan een terras van een tussenwoning. De armen voor de uitvalschermen zijn in alle maten leverbaar, zodat voor elke situatie het beste uitvalscherm geplaatst kan worden.

Uitvalscherm met handmatige of elektrische bediening

De goedkope uitvalschermen hebben een handmatige bediening. U kunt het uitvalscherm dan met een band of slingerstang naar beneden halen. Voor een luxere uitvoering kiest u een uitvalscherm met elektrische bediening. Vanuit uw huis of bedrijf kunt u dan van binnenuit het uitvalscherm met ingebouwde motor bedienen. Gaat u voor uiterste comfort, dan kunt u ook denken aan een uitvalscherm met afstandsbediening.

De voordelen van uitvalschermen

  • Ruime keuze aan diverse soorten uitvalschermen
  • Verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en prijsklassen
  • Voor balkons en hoge ramen
  • Altijd een uitvalscherm op maat
  • Verkrijgbaar in diverse doekkleuren en dessins
  • Rekening kunnen houden met de windbelasting

Een offerte voor een uitvalscherm aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor een uitvalscherm bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

Offerte