Kindveilige raamdecoratie

Kindveilige zonwering

Kindveilige zonwering staat momenteel in het middelpunt van de belangstelling. Om te voorkomen dat uw kleine schat verstrikt raakt in de bedieningstouwtjes van uw binnenzonwering, worden de producten tegenwoordig zodanig gemonteerd dat de touwtjes op 150 cm hoogte boven de vloer of hoger hangen. Daarnaast zijn er verschillende alternatieve bedieningsmogelijkheden ontworpen, die niet alleen de kindveiligheid van het product verbeteren maar ook het bedieningscomfort verhogen. Dus ook als u geen kleintjes in huis heeft, maar als u zich ergert aan de bedieningstouwtjes die steeds met elkaar in de knoop raken of als u niet tevreden bent over de standaard koordbediening van uw raamdecoratie, is dit artikel interessant voor u.

Elektrische bediening

Elektrische bediening zorgt voor een enorm bedieningsgemak. Deze bediening is niet alleen kindveilig, maar ook heel geschikt voor het bedienen van raamdecoratie op plaatsen waar u lastig bij kunt komen. In het zonweringsproduct wordt een elektromotor geplaatst, die bediend kan worden door middel van een muurknop of een afstandsbediening. U heeft de keuze uit een bekabeld systeem dat wordt aangesloten op een stopcontact of een draadloos systeem met oplaadbare batterijmotoren. U kunt uw raamdecoratie vanuit uw luie stoel bedienen! Door middel van een app op uw telefoon of tablet is het zelfs mogelijk om uw binnenzonwering vanaf een andere locatie te bedienen. Ideaal als u op vakantie bent!

Eindloze ketting of eindloos koord

Een eindloze ketting of een eindloos koord maakt het bedienen van uw raamdecoratie eenvoudig. De ketting of het koord loopt over een wieltje in de binnenzijde van de bovenbak van uw binnenzonwering. Door aan de ketting of het koord te trekken komt het wieltje in beweging, waarmee uw product wordt bediend. Deze bedieningswijze is al jaren bekend als bediening voor rolgordijnen en is nu verder doorontwikkeld voor toepassing in andere binnenzonwering zoals plissé, duette® en vouwgordijnen. De eindloze kettingen worden geleverd met een veiligheidsonderbreker, waardoor de ketting bij een bepaalde trekkracht losschiet. Hierdoor is de eindloze ketting een bijzonder kindveilige bediening voor uw raamdecoratie!

SmartCord®

SmartCord® is een kindveilige bediening voor binnenzonwering waarbij het bedieningssysteem is voorzien van een intrekbaar trekkoord dat een constante lengte houdt. Met korte trekbewegingen aan het bedieningskoord wordt de trekkracht verdeeld en kunt u het product in de gewenste positie laten glijden. SmartCord® is niet alleen een kindveilige bediening, maar ook een comfortabele bedieningswijze die weinig kracht en inspanning vergt!

LiteRise®

Met LiteRise® wordt uw binnenzonwering handmatig bediend zonder trekkoorden. U kunt het product moeiteloos omhoog en omlaag bedienen door middel van een handgreep. Deze vederlichte bedieningswijze is niet alleen kindveilig en makkelijk, maar oogt ook mooi strak door het ontbreken van bedieningskoorden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over kindveilige zonwering? Wij informeren u in onze winkel aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn graag over alle mogelijkheden!

————————————————————————————————————————-