Sunbasic rood doek

Zonneschermen

Zonneschermen kopen in Apeldoorn doet u beter bij de zonweringspecialist

Een zonnescherm houdt de warmte en zon tegen en biedt goede bescherming tegen de zon en schadelijke UV stralen. Daarnaast zorgen zonneschermen voor schaduw op uw terras of in uw tuin. Voor woningen, bedrijven en kantoren zijn zonneschermen een noodzakelijk product om hoge temperaturen in de ruimtes tegen te gaan en een aangenaam woon- of werkklimaat te bewerkstelligen.

Knikarmschermen voor diverse doeleinden

Zonneschermen worden ook wel knikarmschermen of terrasschermen genoemd. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft relatief goedkope knikarmschermen, tot speciale en luxere terrasschermen op maat. Zonneschermen geven een schaduwrijke en sfeervolle impressie en zijn vooral geschikt in situaties waarin een vrije onderdoorgang wenselijk is. Voor uw pergola hebben wij speciale pergola zonwering.

Zonneschermen op maat

Terrasschermen zijn er in diverse uitvoeringen, breedtes, kwaliteiten en kleuren. Bij ons kunt u altijd een zonnescherm op maat laten maken. Naast de breedte is namelijk ook de uitval van belang om de juiste keuze voor een terrasscherm te maken. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden om het scherm te laten ‘uitvallen’. Wij geven hierover graag het juiste advies, zodat wij rekening kunnen houden met de plaats waar het zonnescherm aangebracht moet worden.

Kijk ook eens bij onze screens  of uitvalschermen

Terrasschermen

Terrasschermen zijn de meest verkochte zonneschermen. Door de diverse uitvoeringen, kwaliteiten en soorten doeken, kunt u altijd een zonnescherm kiezen die het beste bij uw woning, pand of kantoor past. Een knikarm zonnescherm is uitermate geschikt voor zonwering op uw terras of achtertuin. Een mooi knikarmscherm geeft sfeer aan uw tuin en schaduw waar u het nodig heeft.

Hoge kwaliteit zonneschermen

De terrasschermen van Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn worden met uiterste zorg en precisie gemaakt en zijn getest op veiligheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van slijtvast en roestvrij materiaal, dat een lange levensduur garandeert. Daarnaast zijn terrasschermen in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar; zowel als standaard zonnescherm, als semi-cassette of als geheel gesloten cassettesysteem, waarbij het doek volledig beschermd in het mechanisme zit. Op deze manier is de stof beter beschermd tegen weersinvloeden.

De voordelen van terrasschermen

  • Ruime keuze aan diverse soorten terrasschermen
  • Verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en prijsklassen
  • Door de hoge kwaliteit een lange levensduur
  • Altijd een zonnescherm op maat
  • Uitstekend geschikt voor een terras of tuin

Een offerte voor een terrasscherm aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor een knikarmscherm bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button