duette® in apeldoorn

Dupli gordijnen

Duette® gordijnen voor unieke isolatie bij raamdecoratie

Duette® gordijnen, ook wel dubbele plissé, honingraatgordijn of dupligordijn genoemd, bestaan uit twee lagen stof die samen een unieke honingraatstructuur vormen, die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt. De isolerende eigenschappen van honingraatgordijnen zorgen er voor dat de warmte in de zomer buiten blijft en in de winter veel minder warmteverlies geeft door de ramen. Duette® gordijnen zijn veelzijdig en in vele kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar.

Duette® gordijnen voor energiebesparing

Duette® gordijnen worden gezien als één van de meest effectieve raamdecoratie om warmteverlies tegen te gaan. De honingraatstructuur zorgt voor een stilstaande luchtlaag, waardoor het een isolerende functie heeft. Warmte werende honingraatgordijnen hebben ook nog een extra aluminium coating aan de binnenzijde. In de zomer geven deze dubbele plisségordijnen juist een goede wering van de zon, waardoor de ruimte koeler blijft.

De voordelen van honingraat gordijnen

  • Ruime keuze in diverse modellen, kleuren en stoffen
  • Heeft een hoge isolatiewaarde
  • Goede toepassingsmogelijkheden
  • Ideaal als raamdecoratie voor serres
  • Geen zichtbare trekkoorden
  • Top down bottom up bediening mogelijk
  • Ook voor draai- en kiepramen, schuifdeuren en draaideuren
  • Geschikt voor het Perfect Fit systeem  voor kunststof kozijnen

Duette® gordijnen in verschillende stoffen

Honingraatgordijnen zijn er in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Honingraatgordijnen kunnen eventueel ook gecombineerd worden met plissé gordijnen.   Door de drie transparanties kunt u exact de lichtinstelling en mate van privacy bepalen. Twee verschillende transparanties in één raam bieden eindeloze combinatiemogelijkheden. Duette® gordijnen komen strak, trendy en stijlvol over, aangezien er geen zichtbare trekkoorden zijn.

Functionele gordijnen of zonwering in uw serre?

Doordat duette® gordijnen voor bijna elke raamvorm geschikt zijn en een goede isolerende werking hebben, zijn ze uitstekend geschikt voor serres. Honingraatgordijnen kunnen de warmte in een serre gematigd houden in de zomer, waarbij het zonlicht goed gefilterd wordt. Honingraatgordijnen kunnen dan ook als zonwering  dienen. In de winter zal uw serre de warmte juist beter vast kunnen houden.

Duette® gordijnen kopen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor honingraatgordijnen bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Wilt u graag advies en/of de kleuren en mogelijkheden bekijken? Kom dan naar onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button