zipscreens

Screens

Screens voor buitenzonwering zijn multifunctioneel en stijlvol

Zonwering Screens zijn verticale zonweringen die over de hele oppervlakte een raam afdekken tegen hinderlijke lichtinval. Een zonnescreen is een praktische en effectieve buitenzonwering om de temperatuur in uw woning of bedrijf koel te houden. Een zonnescreen loopt met een zonwerend doek strak langs een raam en kan verticaal van boven naar beneden bewegen.

Zonwering screens voor warmteregulatie

De populariteit van zonweringsscreens zijn in de laatste jaren toegenomen. Ze kunnen de zon echt buiten houden en houden daarom de warmte beter tegen dan gewone raamdecoratie. Door het transparante glasvezeldoek kunt u overdag wel van binnen naar buiten kijken, maar andersom niet. Screens geven hiermee de nodige privacy, terwijl het zicht naar buiten wel enigszins behouden blijft en de ruime niet helemaal donker wordt. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn levert zowel relatief goedkope screens als de luxere speciaal op maat gemaakte zonnescreens.

Screens van hoge kwaliteit

Met buitenzonwering houdt u de temperatuur in het gewenste vertrek in de zomer aangenaam. Zonnescreens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringsystemen niet toepasbaar zijn of daar waar bewoners vaak afwezig zijn. Zonwering screens zijn niet alleen nuttig en praktisch in de zomer, maar ook in de wintermaanden kan de (laaghangende) zon soms vervelend zijn in bepaalde woon- of werkvertrekken. Een zonnescreen is dan makkelijk neer te laten, terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft.

Kijk ook eens bij onze andere zonneschermen  of uitvalschermen .

Zipscreens zijn windvast

Bij zipscreens zitten er aan de zijkanten ritsen bevestigd die door de geleiders lopen. Daardoor is het doek op iedere stand gefixeerd, zodat een zipscreen in elke positie windvast is. Vooral ideaal voor grotere maten en of hoge gebouwen. Dit systeem voorkomt hinderlijk geklapper van het doek en onderlat. Bij alle screens zijn verschillende bedieningsmogelijkheden mogelijk. Bijvoorbeeld met een band, slingerstang, elektrisch of met afstandsbediening. tand windvast. Het screen is daardoor zeer geschikt voor specifieke situaties, zoals een naar het westen gerichte gevel met veel wind of bij (hoge) flatgebouwen

De voordelen van zonwering screens

  • Ruime keuze aan diverse soorten zonnescreens
  • Verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en prijsklassen
  • Voor behoud van aangename binnentemperatuur
  • Door de zijgeleiders een grote windvastheid
  • Verschillende bedieningsvormen mogelijk

Een offerte voor zonwering aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor zonnescreens bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

Offerte