plissés in apeldoorn

Plissés

Plisségordijnen op maat laten maken ?

Plissé gordijnen bestaan uit mooie plooistoffen in een omvangrijke reeks kleuren en stijlen. Binnen onze uitgebreide collectie plissés vindt u transparante plisségordijnen, maar ook volledig verduisterende of semi-transparante. Bij Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn kunt u uw plissé gordijnen op maat laten maken.

Plisségordijnen voor ideale lichtinval

Plissés zijn verkrijgbaar in vier verschillende lichtdoorlatende stoffen, zodat u precies de juiste lichtinstelling en privacy kunt bepalen. Bij ons vindt u een brede keuze in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende plisségordijnen. Plissés zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien. Daarom zijn ze voor voor ramen in alle maten en vormen dé perfecte oplossing en sfeermaker in huis.

De voordelen van plissé gordijnen

  • Omvangrijke reeks kleuren en stijlen
  • Tijdloos en passend in elk interieur
  • Uiterst vormvast plooienpatroon
  • Ook voor draai- en kiepramen geschikt
  • Perfecte oplossing voor schuif- of draaideuren
  • Veelzijdige Top Down of Bottom Up mogelijkheden
  • Geschikt voor het Perfect Fit systeem  voor kunststof kozijnen

Plisségordijnen op maat

Plissé gordijnen op maat laten maken kan bij ons natuurlijk altijd. Daarbij heeft u de keuze uit diverse afmetingen, kleuren en afwerkingen. Plissés zijn leverbaar in een unieke twee-in-één variant, met een combinatie van twee contrasterende stoffen in één gordijn. Overdag kunt u genieten van de lichtfilterende stof en ’s avonds schakelt u naar wens over naar de lichtdoorlatende of verduisterende stof. Hiermee bieden plissé gordijnen eindeloze combinatiemogelijkheden.

Top down en Bottom up plissés

Met de veelzijdige Top Down – Bottom Up plissés kunt u gordijnen op allerlei manieren positioneren: van boven naar beneden, andersom of een combinatie van beiden. Ideaal voor badkamers, straatramen en kantoren, waarbij u de natuurlijke lichtinval, inkijk en privacy op elk gewenst moment in kunt stellen.

Plissés op het raamkozijn

Met zijgeleiding kunnen plisségordijnen op een raamkozijn en deuren worden geplaatst, waardoor er bijna geen licht wordt doorgelaten op de randen. Dit is de perfecte oplossing voor draai- en kiepramen, als ook voor schuif- en draaideuren

Plissé gordijnen kopen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor plissés bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Wilt u graag advies en/of de kleuren en mogelijkheden bekijken? Kom dan naar onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button