Horren en hordeuren

Logo premium dealer Unilux

Binnen ons scala aan horren, raamhorren en deurhorren altijd de beste

Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft een ruim assortiment aan raamhorren, voorzethorren, inklemhorren en hordeuren. Ze zijn de ideale oplossing om ongedierte, vliegen, wespen en mieren buiten de deur te houden. Daarbij zorgen raamhorren of hordeuren dat de ruimte toch goed geventileerd kan worden en er frisse lucht binnenkomt. Alle producten worden op maat gemaakt, zodat ze altijd voor, op of in uw raam of kozijn passen.

Raamhorren en hordeuren op maat

Horren zijn een bijna onzichtbare maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Standaard worden rolhorren met een magneetsluiting geleverd, waarbij het product zowel horizontaal als verticaal geplaatst kunnen worden. Met horren op maat kiest u bij ons altijd de juiste hor voor elke typ raam of deur. Er is veel keuze uit diverse plisséhorren, voorzethorren of inzethorren. Allemaal verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren.

Horren en hordeuren van topkwaliteit

Met ons ruim assortiment aan diverse soorten raamhorren  en hordeuren  vindt u ongetwijfeld altijd de juiste raamhor of hordeur die voldoet aan uw eisen en wensen. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn geeft ook graag advies om de juiste keuze te maken. Daarbij hechten wij veel waarde aan een hoge kwaliteit van onze raamhorren en hordeuren, zodat u lang plezier heeft van uw hor. Onze raamhorren en deurhorren zijn ook goed te combineren met andere vormen van zonwering binnen  of zonwering buiten .

Voorbeelden van horren

Een greep uit ons assortiment:

  • Raamhorren
  • Rolhorren
  • Inzethorren
  • Voorzethorren
  • Plissé hordeuren
  • Rolhordeuren
  • Vaste hordeuren

Een offerte voor horren aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Lage Brink 100 in Apeldoorn.

Offerte aanvraag