Raamhorren

Logo premium dealer Unilux

Maak een keuze uit onze raamhorren voor diverse ramen

Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft een ruim assortiment van raamhorren in alle soorten en maten. Voor elk type raam vindt u bij ons de juiste raamhor. Zowel voor draaikiepramen, uitzetramen, klapramen of dakramen. Wij leveren alle raamhorren op maat gemaakt. Daarbij heeft u veel keuze in de kwaliteit, maatvoering, kleur en functionaliteit.

Rolhorren

Rolhorren kunnen makkelijk in of op het kozijn geplaatst worden en houden insecten, vliegen en ander ongedierte tegen. Bij rolhorren kunt u kiezen uit een duurzaam aluminium of kunststof versie. De cassette meet slechts 38 mm, waardoor het frame vaak buiten zicht achter de zonwering  geplaatst kan worden. Daarbij kan de kleur van het aluminium worden aangepast aan de kleur van het kozijn.

Raamplissé horren

Plissé horren zijn strak vormgegeven en geïnspireerd op Japanse vouwkunst. De soepel lopende raamhorren met gevouwen gaas geven u een muggenvrije nachtrust. Het gevouwen gaas sluit de opening precies af en blijft netjes op zijn plaats. Plissé horren kunnen geruisloos en met weinig kracht van rechts naar links bediend worden. Door het gaas wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. Door de montageclips kunt u deze plissé horren eenvoudig afnemen en schoonmaken.

Inklemhorren

Inklemhoren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. Een inklemhor kunt u eenvoudig in de raamopening klemmen, zodat schroeven en boren niet nodig is. De inklemhor voor draaikiepramen is geschikt voor zowel houten als kunststof of aluminium kozijnen. Wij laten alle inklemhorren speciaal op maat maken. Door de verschillende bevestigingsmaterialen, kunnen ze makkelijk op elk type raam geplaatst en ook snel verwijderd worden.

Plissé inklemhorren of inzet horren

Een plissé inklemhor past goed bij een plissé hordeur. Dit zorgt voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten. Een plissé inklemhor of inzethor is ook makkelijk te plaatsen, zonder dat u schroeven nodig heeft. U klemt de inklemhor zo in uw raamkozijn en weet zeker dat vliegen en insecten niet meer uw kamer binnen kunnen komen.

Voorzet horren

Voorzethorren zijn een uitkomst voor naar buiten draaiende, naar binnen draaiende of schuivende ramen. Een voorzet hor kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en kan er dankzij het vernuftig klemsysteem, ook eenvoudig weer van af. De fraaie vormgegeven en in verstek gezaagde voorzethorren zorgen voor een stevige hor. Voor grotere raamopeningen adviseren wij een hordeurprofiel, aangezien deze voor meer stevigheid zorgt. Onze raamhorren zijn ook goed te combineren met andere vormen van zonwering binnen  of zonwering buiten .

De voordelen van raamhorren

  • Houdt insecten, vliegen en ongedierte buiten de deur
  • Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
  • In diverse soorten, kwaliteiten en maten verkrijgbaar
  • Kleurstelling kan aan het raamkozijn aangepast worden
  • Uitstekend te combineren met buiten- en binnenzonwering
  • In diverse prijsklassen en kwaliteiten te bestellen

Een offerte voor raamhorren aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor raamhorren bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

Offerte aanvraag