jaloezieen-uitgelicht

Jaloezieën

Jaloezieën op maat

“Welke jaloezieën passen in uw interieur?”

Wie kent ze niet de Luxaflex® of aluminium jaloezieën die in zo veel woningen, kantoren en bedrijven hangen. Door de brede toepasbaarheid van jaloezieën is het nog steeds een veel gevraagd zonwering product voor grote en kleine ramen. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft dan ook een ruim assortiment jaloezieën in diverse soorten, kleuren en breedtes.

Aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezie wordt nog altijd veel verkocht. Onze klanten komen dan ook graag in onze showroom kijken naar de vele mogelijkheden en soorten. Voor functionele en tijdloze zonwering bieden jaloezieën veel voordelen:

  • Jaloezieën op maat
  • Ideale lichtregeling
  • Hoge duurzaamheid
  • Functioneel en tijdloos
  • Voor grote en kleine ramen
  • In diverse kleuren en soorten verkrijgbaar

Jaloezieën op maat voor elk interieur

Of u nou horizontale lamellen wilt van 16 mm of juist brede jaloezieën van 70 mm voor een groot raam, bij Zo’n Raamdecoratie & Zonwering kunt u gerust de maten doorgeven en krijgt u altijd uw jaloezieën op maat. Met de steeds groter wordende variatie in kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes, kunt u voor elk vertrek de juiste stijl en afmeting kiezen. Informeer in onze winkel naar de verschillende modellen en bedieningsmogelijkheden!

Kijk ook naar de mogelijkheden van lamellen  of paneelgordijnen .

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven een natuurlijke uitstraling in uw kamer, kantoor of bedrijfsvertrek. In onze collectie hebben wij een unieke serie in diverse houtsoorten. Desgewenst kunnen deze  met een hoogglanzende pianolak afgewerkt worden, zodat ze nauwelijks door het zonlicht worden aangetast. Door de keuze in nerf, vlam van het hout en decoratief stoffen ladderband, is een houten jaloezie altijd naar uw eigen smaak en inrichting aan te passen. Door onze exclusieve reeks decoratief ladderband kan uit diverse stoffen en dessins gekozen worden, zoals suède, fluweel, effen of met strepen

Jaloezie op maat kopen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor (gordijn)jaloezieën bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Anders nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button