gordijnen, inbetweens en vitrage in apeldoorn

Gordijnen

Gordijnen, inbetweens en vitrage zijn prima te combineren met zonweringproducten

Gordijnen of overgordijnen zijn dikker en zwaarder en worden vaak gecombineerd met in betweens of vitrages. Overgordijnen worden vaak in de avond gebruikt om privacy in de woonruimte te creëren. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft een ruime collectie (over) gordijnen en vitrages. Wij geven u graag advies bij het bepalen en uitkiezen van uw gordijnen. Deze moeten tenslotte ook goed in uw interieur passen.

Inbetweens

Inbetweens zijn een populair en veel gevraagd product en zitten wat doorzichtigheid betreft tussen vitrage en overgordijnen in. Inbetweens zorgen voor een prachtige lichtinval en kunnen in verschillende uitvoeringen en lengtes worden gemaakt. Inbetween gordijnen laten het daglicht door, waardoor de ruimte genoeg licht krijgt, maar waarbij er van buitenaf niet naar binnen gekeken worden. Inbetweens zijn een mooie tussenoplossing voor het creëren van privacy en sfeer.

Overgordijnen

Overgordijnen moeten passen bij de kleurstelling van uw interieur. Wij hebben dan ook een ruime collectie aan gordijnen en overgordijnen in diverse stijlen, kleuren en dessins. In bepaalde woonkamers en bij lange grote ramen passen lange gordijnen, maar voor een klein raam zal het gordijn vaak net over de vensterbank moeten vallen. Gordijnen kiezen is heel persoonlijk, want ze moeten tenslotte bij uw persoonlijke smaak passen. Daarbij hebben gordijnen meerdere functies; inkijk tegengaan, de kou door de ramen weren en de finishing touch aan uw interieur geven. Gordijnen worden afgewerkt met plooien, band, garen en verzwaring die op de kleur van de stof worden afgestemd.

Vitrage

Vitrages of glasgordijnen hebben een verzachtende invloed op de sfeer in uw woon- of slaapkamer. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en het interieur krijgt een gezellig besloten karakter. Vitrages hebben als voordeel dat ze in veel modieuze kleuren, stoffen en dessins verkrijgbaar zijn. Wij kunnen vitrages op maat maken, zodat ze altijd de juiste lengte en breedte hebben en bij uw ramen passen.

Gordijn accessoires

Naast onze collectie gordijnen, inbetweens en vitrages, kunnen wij u ook alle bijbehorende accessoires leveren. Denk aan gordijnrails, gordijnringen, verzwaring in de zoom, koordbedieningen, trekstangen etc. Gordrijnringen kunnen in diverse soorten en kleuren worden geleverd.

Voordelen van gordijnen

  • In diverse kwaliteiten, stoffen en designs verkrijgbaar
  • Goed te combineren met diverse binnenzonwering
  • Voor een mooie lichtinval af te stemmen
  • Ideaal om ruimtes te voorzien van privacy
  • In verschillende prijsklassen verkrijgbaar
  • Altijd de juiste gordijnen op maat

 Gordijnen op maat kopen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor gordijnen op maat bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Anders nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button