Windscreens

Kies de windscreen die bij uw wensen past

Windscreens worden ook wel windschermen genoemd, waarbij deze windschermen zowel voor de particuliere- als zakelijke markt worden gebruikt. Windscreens zijn makkelijk te plaatsen, zodat u optimaal van de zon kunt genieten maar wel uit de wind en tocht. Met een windscherm van Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn, krijgt u een eenvoudig te monteren scherm, waar u ook maar wilt.

Windscherm achter uw huis

Een windscherm is makkelijk en snel te plaatsen en leverbaar is diverse maten, uitvoeringen en prijsklassen. U vindt in ons uitgebreid assortiment diverse soorten windscreens die veelvuldig als windbescherming op terrassen bij woningen worden gebruikt. Met een windscreen kunt u dan al snel in het voorjaar of in het najaar beschut zitten, ook als het wat meer waait.

Oprolbare windscreens

De windscreens in ons assortiment zijn uitstekend geschikt als windscherm voor balkons, terrassen, afscherming rond een zwembad of whirlpool, maar ook op de camping als windscherm en afscheiding bij uw caravan. Met een windscreen heeft u veel minder last meer van wind, tocht of inkijk wanneer u lekker wilt zitten. De oprolbare windschermen uit ons assortiment bieden goede bescherming tegen zon, wind en verblinding, zodat u ongestoord kunt genieten op uw terras of balkon. Speciaal voor zonwering kunt u ook kijken bij onze zonneschermen  of uitvalschermen .

voor specifieke situaties, zoals een naar het westen gerichte gevel met veel wind of bij (hoge) flatgebouwen

De voordelen van een windscherm

  • Geeft een goede windbescherming
  • Ook als zonwering te gebruiken
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en prijsklassen
  • Makkelijk afneembaar
  • Simpele muurbevestiging
  • Weervast en UV bestendig
  • Duurzaam en kleurvast

Een offerte voor een windscreen aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor een windscreen bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

Offerte