Silhouette® Shades

Silhouette® Shades: de unieke combinatie van elegant en praktisch

Luxaflex® Silhouette® Shades en Zonnelux Sheerlight gordijnen, geven uw vertrek een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Ze zijn licht, praktisch in gebruik en net zo functioneel als horizontale jaloezieën. Onze collectie stoffen jaloezieën zijn zowel geschikt voor representatieve kantoorruimtes als voor stijlvolle woningen. Met de ingenieuze constructie van draaiende stoffen lamellen tussen twee doorzichtige voile lagen, kan het draaisysteem de lichtinval bepalen.

Silhouette® Shades op maat

Met silhouette® Shades op maat heeft u mooie decoratieve gordijnen die tevens ook een zonwerende functie hebben. Silhouette® Shades zijn de ideale combinatie van elegantie en functionaliteit. Deze gordijnen zijn er in verschillende kleuren en materialen, waaronder de transparante varianten en de verduisterende silhouettes. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering levert Silhouette® Shades op maat, of het nu om grote en brede ramen gaat of om een smal en hoog raam.

Sheerlight gordijnen

Sheerlight gordijnen en Silhouette® Shades  bestaan uit elegante voile stoffen, gecombineerd met de licht regulerende eigenschappen van jaloezieën. Daardoor zijn ze licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met deze unieke, buitengewoon mooie decoratieve stoffen jaloezieën is het mogelijk om precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. U kunt ze overdag in een geopende stand voor het zicht naar buiten laten en ’s avonds voor uw privacy sluiten.

Silhouette® Shades in diverse stoffen

Silhouette® Shades en Sheerlight gordijnen stralen comfort, warmte en klasse uit en zijn geschikt voor iedere woonomgeving of kantoorcomplex. Jaloezie gordijnen zijn in verschillende stoffen en kleurvarianten verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit de transparante of semi-transparante kleurenvarianten. De samenstelling van de stof maakt Silhouette® gordijnen en Sheerlight stoffen jaloezieën antistatisch en stof- en vuilafstotend. Door de lamellen te draaien, creëert u in de geopende stand een helder uitzicht en in gesloten stand de gewenste privacy.

Heeft u de informatie over plissé gordijnen  en duette® gordijnen  ook al gelezen?

De voordelen van Silhouette® Shades

  • Sterk UV-filterende wering
  • Zowel transparante als verduisterende mogelijkheden
  • In meerdere lamelbreedtes beschikbaar
  • Geeft sfeer aan uw interieur

Zeer functioneel in gebruik

Stoffen jaloezieën zijn heel praktisch in gebruik en ook geschikt voor vochtige ruimtes. Daarnaast hebben deze gordijnen ook een geluiddempende werking. Geopende stoffen jaloezieën filteren bovendien bijna 80% van de UV-stralen en in gesloten stand zelfs volledig. Op deze manier kunt u ook uw meubels en vloer tegen verkleuring beschermen. Daarom is de stoffen jaloezie ook een zeer functioneel gordijn.

Stoffen jaloezieën in Apeldoorn kopen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor stoffen jaloezieën bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij staan klaar om u gericht te adviseren en alle mogelijkheden met u te bespreken. Wij heten u van harte welkom in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button

 

Silhouette Sheerlight Zonnelux
Sheerlight gordijn Zonnelux
Silhouette gordijn Luxaflex
Silhouette® gordijn Luxaflex®