paneelgordijnen apeldoorn

Paneelgordijnen

Kent u de mogelijkheden van paneelgordijnen op maat?

Paneelgordijnen zijn mooi voor grote ramen, openslaande tuindeuren, schuifpuien en kamerafscheiding. De collectie paneelgordijnen van Zo’n Raamdecoratie en Zonwering in Apeldoorn omvat een ruim assortiment aan modieuze stoffen, kleuren en dessins. Voor een optimale afstemming van de panelen met uw interieur, kunt u ook kiezen voor verschillende panelen in één paneelgordijn. Zo kunt u paneel gordijnen precies op uw smaak afstemmen.

Paneelgordijnen voor schuifdeuren en openslaande tuindeuren

Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote ramen, openslaande tuindeuren en schuifpuien. De panelen op rails zijn lang maar afzonderlijk te verschuiven, zodat u de lichtinval zelf kunt regelen. Een paneelgordijn kan ook als een vorm van scheidingswand gebruikt worden, om bijvoorbeeld een bepaalde ruimte te splitsen. Met dit product kunt u dus eindeloos variëren, ook wat motief en kleur betreft.

Paneelgordijnen bieden veel mogelijkheden

Indien een bepaalde ruimte zowel grote als kleine ramen heeft, kunt u panelen ook combineren met rolgordijnen.   In onze winkel in Apeldoorn kunt u verschillende stoffen, kleuren en dessins combinaties bekijken. Paneelgordijnen zijn een stijlvol alternatief voor verticale lamellen , in betweens of gordijnen.   Doordat de panelen afzonderlijk verschuifbaar zijn, kunt u uw interieur er iedere dag weer net iets anders uit laten zien.

Voordelen van paneelgordijnen

  • Eindeloze mogelijke variaties denkbaar
  • Uitermate geschikt voor schuifpuien en grote ramen
  • Ook te gebruiken als kamerafscheiding
  • Altijd een optimaal uitzicht en lichtinval

Het textiel van de panelen vormt de basis. De kleur, het stof en de structuur bepalen de afwerking. Door verschillende stoffen in één paneel gordijn te combineren, ontstaat een uniek en sfeerbepalend geheel dat u exact op de kleuren en stijl van uw interieur kunt afstemmen.

Paneelgordijnen van verticale panelen

Doordat paneelgordijnen uit brede verticale panelen bestaan die u los van elkaar kunt stylen en bedienen, creëert u een stijlvol en tijdloos uiterlijk in uw kamer. U kunt zelf de gewenste paneelbreedte aangeven. Zo kunt u van te voren bepalen hoe breed de panelen moeten zijn, zodat u een optimale lichtinval of doorloop krijgt. De paneel gordijnen van 250 mm breed combineren de functionaliteit van een lamelgordijn met de moderne uitstraling van een paneelgordijn.

Paneelgordijnen op maat kopen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor paneelgordijnen op maat bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Anders nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button