muurparasols

Muurparasols

Uit onze collectie muurparasols maakt u snel de beste keuze

Een muurparasol is een goed alternatief voor een staande parasol met voet. Zeker als het niet mogelijk is om een parasol in het terras te verankeren of als deze te veel ruimte inneemt. Solero muurparasols zijn dan een prima oplossing om toch de nodige schaduw te krijgen. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft diverse muurparasols voor kleine of grotere oppervlaktes.

Muurparasol voor zonwering

De Solero muurparasol kunt u aan de muur bevestigen. De kleinste muurparasol kunt u zelfs aan uw caravan, schutting, tuinhuis, serre of achtergevel monteren. Met een flexibele arm kunt u de muurparasol in elke gewenste richting draaien, zodat u altijd de juiste zonbescherming geniet. Een muurparasol is ruimtebesparend en heel praktisch in gebruik. U heeft geen last meer van een grote sta-in-de-weg parasolvoet en u kunt elke vierkante meter van uw terras, zitruimte of balkon gebruiken. Muurparasol in verschillende modellen

Met een compacte en ruimtebesparende muurparasol van Solero maakt u meer schaduw dan u misschien verwacht. De kleinste muurparasol heeft een doorsnede van 270 cm. De grootste parasolmaat is 350cm. Daarbij kunt u kiezen tussen een vierkant model of een rond model. Met een muurbeugel kunt u de muurparasol makkelijk en stevig bevestigen. De meeste muurparasols kunt u naar wens kantelen en zwenken, zodat u telkens de juiste schaduw kunt genereren. Tijdens de wintermaanden kunt u de parasol afschermen met een polyester beschermhoes, zodat het parasoldoek tegen alle weersomstandigheden wordt beschermd.

Naast muurparasols verkopen wij ook een grote collectie tuinparasols  en speciale horeca parasols.

Muurparasols bieden zo veel meer

Afhankelijk van de gewenste hoeveelheid schaduw en beschutting, kunt u een compacte of juist grote muurparasol kopen. Wij leveren deze in verschillende doekmaten, kleuren en prijsklassen. De grotere versies muurparasols van Solero kunt u onderling koppelen, door de afritsbare doekgoten met elkaar te verbinden. Zo creëert u een zonwering van een oneindige breedte. Een dergelijke muurparasol wordt dan ook vaak verkocht in plaats van een gewoon zonnescherm.   Bijkomend voordeel is dat u niet altijd een zonnescherm kunt plaatsen, terwijl een muurparasol de gevel minder belast en geen extra ruimte inneemt.

De voordelen van een muurparasol

  • Ideaal voor kleine tuinen, terrassen en balkons
  • In diverse afmetingen, modellen en kleuren verkrijgbaar
  • Is flexibel wendbaar en makkelijk te bedienen
  • De grotere modellen met bedrukking mogelijk voor de horeca
  • Met extra parasol accessoires verkrijgbaar
  • Een prima alternatief voor de staande parasol

Parasol accessoires en service

Bij Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn kunt u ook diverse parasol accessoires bestellen, zoals beschermhoezen, reservedoeken, parasolverlichting en andere losse onderdelen. Afhankelijk van de grootte van de muurparasol, krijgt u de juiste muurbeugels erbij geleverd. Als u niet precies weet welke muurparasol u wilt hebben en welk model het beste bij uw wensen past, dan krijgt u van ons altijd gratis advies. Als zonweringspecialist kunnen wij ook zelf een kijkje komen nemen, zodat wij beter kunnen bepalen welke parasol het meeste geschikt zou zijn voor uw terras of tuin.

Een offerte voor een muurparasol aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor een muurparasol bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

Offerte aanvraag