Tuinparasols Cielo

Tuinparasols

Kies uit onze ruime collectie tuinparasols in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een mooie en kwalitatief goede tuinparasol voor u tuin of terras? Met een tuinparasol zorgt u voor de gewenste schaduw en kunt u heerlijk loungen en relaxen in uw tuin, waarbij u beschut bent tegen de felle zonnestralen en wind. Met een speciale parasolvoet kunt u de parasol op elk gewenste plaats neerzetten en uitklappen. Met een tuinparasol creëert u in no-time een unieke en beschutte plek in de tuin of op uw terras.

Tuinparasols in diverse modellen

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uit ons assortiment tuinparasols u altijd de juiste parasol bieden. Daarbij adviseren wij graag welke functionaliteiten bepaalde tuinparasols hebben, zodat u altijd de beste oplossing voor zonwering krijgt. De keuze van een tuinparasol hangt dus mede af van:

 • De grootte van uw terras of tuin
 • Of u een parasol regelmatig wilt verplaatsen
 • Of er veel of weinig wind staat
 • Eventuele uitbreiding met parasolverlichting of verwarming
 • De kwaliteit en prijsklasse
 • Een kleine, vaste, zwevende of zeer grote parasol
 • De mate van waterafstotend materiaal en kleurvastigheid

Parasol kopen: de Solero tuinparasols

Gaat u ook voor een kleurvaste, degelijke en waterafstotende tuinparasol van Solero, dan krijgt u hoge kwaliteit tegen een goede prijs. De tuinparasols van Zo’n Raamdecoratie en Zonwering in Apeldoorn zijn kwalitatief ook zeer goed. Daarbij kunt u kiezen uit vrij hangende parasols, zweefparasols of muurparasols.   Daarbij leveren wij tuinparasols in diverse prijsklassen en modellen, dus als u uw wensen aangeeft, zoeken wij de juiste parasol erbij.

Voor hotels, restaurant en andere eetgelegenheden met een terras, hebben wij speciale horeca parasols .

Vrij hangende tuinparasol

Een vrij hangende tuinparasol heeft als groot voordeel dat u deze overal kunt plaatsen, 360 graden kunt draaien en in elk gewenste stand neer kunt zetten. Een ruime vrij hangende of los staande tuinparasol beschermt uw hele terras tegen de felle zon. Met het mooie en stijlvolle ontwerp, geeft een vrij hangende tuinparasol uw terras of tuin een moderne en aantrekkelijke uitstraling. De betere parasols binnen ons assortiment hebben ook windventilatie, waardoor de warmte niet onder de parasol blijft hangen. Dit komt tevens de stabiliteit van een parasol ten goede.

De voordelen van onze tuinparasols

 • Uitstekende kwaliteit en diverse prijsklassen
 • Van kleurvast en waterafstotend materiaal
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar
 • Flexibel te plaatsen en te draaien
 • Altijd een mooi design en luxe uitstraling

Parasol accessoires en service

Bij Zo’n Raamdecoratie & Zonwering kunt u ook diverse parasol accessoires bestellen, zoals parasolhoezen, parasolvoeten, parasolverlichting of speciale terrasverwarming. Dit heeft als voordeel dat u ook bij de wat frissere zomeravonden nog lang buiten kunt genieten of zelfs in het voorjaar of najaar van uw terras gebruikt kunt maken. Indien gewenst kunt u voor de Solero tuinparasols ook losse parasoldoeken bestellen, bijvoorbeeld als u een andere kleur wilt of als het oude parasoldoek versleten is.

Een offerte voor een tuinparasol aanvragen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor een tuinparasol bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Voor deskundig advies nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

Offerte