vouwgordijnen in apeldoorn

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat voor elk raam aan te passen

Vouwgordijnen zijn gordijnen met horizontale vouwen in de stof. Zoals de naam het al zegt vouwen deze gordijnen zich op in plaats van dat ze oprollen. Vouwgordijnen onderscheiden zich hiermee dan ook van andere vormen van functionele raamdecoratie. In de collectie van Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn hebben wij meer dan 200 geraffineerde stoffen. De confectie en afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, met oog voor de kleinste details. Vouwgordijnen worden dan ook gezien als de top van haute couture onder de raambekleding in huis.

Vouwgordijn op maat

Met vouwgordijnen op maat creëert u een huiselijke sfeer. In opgevouwen stand geeft een vouwgordijn een optimale lichtinval en zicht naar buiten. In de avond kan het gordijn voor de privacy helemaal worden uitgevouwen. Wij kunnen vouwgordijnen in diverse stofsoorten aanbieden, van transparante  tot verduisterende. Voor een stoere uitstraling kan het vouwgordijn met zeilringen afgewerkt worden. Desgewenst kan een volant een extra decoratieve optie zijn om het vouwgordijn af te werken. Kijk ook eens bij onze collectie rolgordijnen  en lamellen.

De voordelen van vouwgordijnen

  • Helemaal naar eigen wens te maken
  • Geeft een extra huiselijke sfeer aan uw interieur
  • Desgewenst goed te combineren met overgordijnen
  • Verschillende ophaalmechanieken
  • Zowel transparante als verduisterende mogelijkheden

Woodweave blinds

Woodweave blinds zijn een ander type houten raamdecoratie die zich ook opvouwen of oprollen bij het optrekken van het gordijn. In onze collectie hebben wij twee soorten materialen en ze zijn leverbaar in twee verschillende transparanties. De roll-up en roll-down gordijnen rollen zich op als een rolgordijn. Het roman-gordijn vouwt zoals een vouwgordijn in segmenten. Woodweave blinds worden geleverd met een koord- of kettingbediening. Deze geweven gordijnen zijn geschikt voor rechte ramen en niet toepasbaar in vochtige ruimtes.

Vouwgordijnen in Apeldoorn kopen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij staan klaar om u gericht te adviseren en alle mogelijkheden met u te bespreken. Wij heten u van harte welkom in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button