Solero muurparasol

Parasols

Parasols kopen voor uitstekende zonbescherming in de zomer

Voor de mooie zomerdagen is een parasol in uw tuin, op uw terras of balkon nodig om de nodige schaduw te creëren. Als de zon buiten (fel) schijnt, wilt u natuurlijk wel kunnen genieten van het buiten zijn. Zo’n Raamdecoratie & Zonwering in Apeldoorn heeft een groot assortiment parasols in diverse afmetingen, kwaliteiten en kleuren. Ongetwijfeld vindt u bij ons de parasol die u zoekt.

Parasols voor terrassen en tuinen

Een parasol kopen voor uw tuin, veranda of terras doet u natuurlijk in eerste instantie om heerlijk in uw tuin te kunnen vertoeven als de zon schijnt. Een parasol biedt een goede bescherming tegen de zonnewarmte en ook tegen de schadelijke UV-straling. Daarnaast kan een kwalitatief goede parasol ook een regenbui verdragen door de waterafstotende coating. Kijk voor meer informatie bij onze tuinparasols.

Parasols voor horeca terrassen

In ons assortiment parasols in Apeldoorn hebben wij ook horecaparasols , speciaal voor hotels, restaurants en eetgelegenheden met een buitenterras. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de parasols, denken wij graag met u mee over het juiste formaat, de kwaliteit, het systeem en de kleurstelling. Natuurlijk moet een horeca parasol passen bij de rest van uw hotel, restaurant, café of eetgelegenheid.

Muurparasols voor ruimtebesparing

Indien uw tuin, terras of balkon niet zo groot is, kunt u ook kiezen voor speciale muurparasols . Deze bieden als voordeel dat ze aan de muur bevestigd worden en geen extra ruimte innemen met een zware parasolvoet. De beste oplossing voor kleinere tuinen, terrassen of een speciale zithoek.

Parasol accessoires

Bij Zo’n Raamdecoratie & Zonwering kunt u ook diverse accessoires bij uw parasol kopen. Wilt u het liefst zo lang mogelijk van uw zomeravond in de tuin genieten, dan kunt u ook diverse parasol accessoires bij ons bestellen, zoals parasolverlichting of terrasverwarming. Dit heeft als voordeel dat u ook bij de wat frissere zomeravonden nog lang buiten kunt genieten of zelfs in het voorjaar of najaar van uw terras gebruikt kunt maken. Vraag Zo’n Raamdecoratie & Zonwering naar alle mogelijkheden.

Een offerte voor parasols aanvragen?

Naar wens kunt u met de onderstaande knop een vrijblijvende offerte voor parasols bij ons aanvragen. Voor deskundig advies nodigen wij u ook graag uit in onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

Offerte aanvraag