duettes in apeldoorn

Duettes

Duette gordijnen voor unieke isolatie bij raamdecoratie

Duette gordijnen, ook Duossé of dupli gordijnen genoemd, bestaan uit twee lagen stof die samen een unieke honinggraatstructuur vormen, die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt. De isolerende eigenschappen van duettes zorgen er voor dat de warmte in de zomer buiten blijft en in de winter veel minder warmteverlies geeft door de ramen. Duette gordijnen zijn veelzijdig en in vele kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar.

Duette gordijnen voor energiebesparing

Duettes worden gezien als één van de meest effectieve raamdecoratie om warmteverlies tegen te gaan. De honinggraadstructuur zorgt voor een stilstaande luchtlaag, waardoor het een isolerende functie heeft. Warmte werende duette gordijnen hebben ook nog een extra aluminium coating aan de binnenzijde. In de zomer geven deze duettes juist een goede wering van de zon, waardoor de ruimte koeler blijft.

De voordelen van duette gordijnen

  • Ruime keuze in diverse modellen, kleuren en stoffen
  • Heeft een hoge isolatiewaarde
  • Goede toepassingsmogelijkheden
  • Ideaal als raamdecoratie voor serres
  • Geen zichtbare trekkoorden
  • Top down bottom up bediening mogelijk
  • Ook voor draai- en kiepramen, schuifdeuren en draaideuren
  • Geschikt voor het Perfect Fit systeem  voor kunststof kozijnen

Duette gordijnen in verschillende stoffen

Duette gordijnen zijn er in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Duettes kunnen eventueel ook gecombineerd worden met plissé gordijnen.   Door de drie transparanties kunt u exact de lichtinstelling en mate van privacy bepalen. Twee verschillende transparanties in één raam bieden eindeloze combinatiemogelijkheden. Duette gordijnen komen strak, trendy en stijlvol over, aangezien er geen zichtbare trekkoorden zijn.

Functionele gordijnen of zonwering voor uw serre?

Doordat duette gordijnen voor bijna elke raamvorm geschikt zijn en een goede isolerende werking hebben, zijn ze uitstekend geschikt voor serres. Duettes kunnen de warmte in een serre gematigd houden in de zomer, waarbij het zonlicht goed gefilterd wordt. Duette gordijnen kunnen dan ook als zonwering  dienen. In de winter zal uw serre de warmte juist beter vast kunnen houden.

Duette gordijnen kopen?

Naar wens kunt u alvast een vrijblijvende offerte voor duette gordijnen bij ons aanvragen, zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken. Wilt u graag advies en/of de kleuren en mogelijkheden bekijken? Kom dan naar onze showroom aan de Eendrachtstraat 14 in Apeldoorn.

offerte-604x270 button